Home Om Finessekokken

Om Finessekokken

by Finessekokken
Om Finessekokken

Jeg heter Truls Torp Karlsen og er 29 år gammel. Jeg kommer fra Sandefjord, men er bosatt på Torshov i Oslo. Min interesse for mat har vært eksponensielt stigende etter et slags vendepunkt da jeg fylte 11. Da skulle jeg sammen med min mor lage en 3 retters middag til min bursdag. Og jo eldre jeg har blitt, jo mer interessert har jeg også blitt. Maten har og stadig bært mer og mer preg av å være pen og delikat.

Denne høsten kan du i tillegg se meg på Masterchef Norge på TVNorge og dplay! Det er så sykt å tenke på at min interesse for mat har brakt meg så langt. Det blir fryktelig spennende å se hvordan veien videre blir 🙂

For meg er mye av gleden med mat sterkt knyttet til det å kunne glede andre. Det å invitere på middag og gjerne gi de en smaksopplevelse og en helaften gjør at jeg fint kan stå flere dager på kjøkkenet for å gjøre i stand.

Mitt ønske med bloggen er å vise og legge til rette for at det ikke er så komplisert å lage fancy mat som man nødvendigvis tror, det tar ofte bare litt lenger tid. Jeg ønsker å forenkle prosessen og tilrettelegge for at flere skal bruke litt tid på kjøkkenet for å glede de man er glad i. Jeg ønsker også å vise hvordan man kan gi selv enkle retter det lille ekstra både i forhold til smak og presentasjon.

Jeg vil legge ut strukturerte og oversiktlige oppskrifter av varierende vanskelighetsgrad. Jeg vil også tilby tilleggsinformasjon om hva som kan preppes og en tidsplan for gjennomføring, slik at matlagingen skal gå smertefritt.

Håper jeg med dette kan både inspirere og motivere til mer matlaging med det lille ekstra.