Om Finessekokken

Jeg heter Truls Torp Karlsen og er 31 år gammel. Jeg kommer fra Sandefjord, men er bosatt på Torshov i Oslo. Min interesse for mat har vært eksponensielt stigende etter et slags vendepunkt da jeg fylte 11. Da skulle jeg sammen med min mor lage en 3 retters middag til min bursdag. Og jo eldre jeg har blitt, jo mer interessert har jeg også blitt. Maten har og stadig bært mer og mer preg av å være pen og delikat.

Høsten 2020 vant jeg Masterchef Norge og i etterkant av dette har jeg nå gått all-in på mat! Det er så sykt å tenke på at min interesse for mat har brakt meg så langt. Også er det fryktelig spennende å se hvordan veien videre blir 🙂

For meg er mye av gleden med mat sterkt knyttet til det å kunne glede andre. Det å invitere på middag og gjerne gi de en smaksopplevelse og en helaften gjør at jeg fint kan stå flere dager på kjøkkenet for å gjøre i stand.

Mitt ønske med bloggen er å vise og legge til rette for at det ikke er så komplisert å lage fancy mat som man nødvendigvis tror. Det tar ofte bare litt lenger tid. Jeg ønsker å forenkle prosessen og tilrettelegge for at flere skal bruke litt tid på kjøkkenet for å glede de man er glad i. Jeg ønsker også å vise hvordan man kan gi selv enkle retter det lille ekstra både i forhold til smak og presentasjon.

Håper jeg med dette kan både inspirere og motivere til mer matlaging med det lille ekstra.