Kokebok

Høsten 2021 ga jeg ut min første kokebok. Boken heter «Skikkelig norsk» og ble skrevet sammen med Simen Vatne. Fokuset vårt i denne boken var å ta utgangspunkt i det nordmenn flest handler og har hjemme, og så lage nye spennende retter basert på dette. Å skrive kokebok var en veldig spennende prosess, og jeg gleder meg til neste bok jeg skal lage!

Dette skriver Nettavisen i sin anmeldelse hvor boken fikk terningkast 5:
«Truls Torp Karlsen er byggingeniør og Simen K. Vatne er gründer. De matinteresserte vil vel likevel kjenne dem igjen fra deltakelsen i MasterChef – Torp Karlsen som vinner til og med. Nå jobber begge med matformidling på heltid.

Under overskriftene brødskiver til lunsj og middag, grønt til lunsj og middag, fisk – klassiske retter med en vri, fjærkre – også med en vri, klassiske kjøttretter – tror det eller ei, med en vri, raskt – når det trengs mat fort, vaffel og tilbehør, tar Torp Karlsen og Vatne oss med på ei rundreise i hverdagsmat som bør passe for de aller fleste.

Tittelen «Skikkelig norsk» passer utmerket på det de unge matglade og matflinke karene serverer oss. På mange vis har de tatt utgangspunkt i husmannskosten og tatt den et steg eller to videre. De har lykkes på alle slags vis med det.»

Her kommer noen bilder bra boken!